Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Rotterdam

De naam Rotterdam is afgeleid van de rivier De Rotte waar al in 1260 een dam werd gebouwd. In 1340 kreeg Rotterdam haar stadsrechten. Tegen het einde van de 17e eeuw werd Rotterdam een belangrijke havenstad vanwege haar gunstige ligging voor de zeehandel. Tegenwoordig is het havengebied, naast de op twee na belangrijste omslagplaats voor de wereldhandel, ook een fantastische plek die vele mogelijkheden biedt voor uw inspirerende bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje.

Veelzijdig bedrijfsuitje in Rotterdam

De stad heeft door zijn geschiedenis veel recente en moderne bezienswaardigheden, zoals onder andere de Coolsingel, het Hofplein, het Weena, het Schouwburgplein en het Beursplein met de Koopgoot.  Daarentegen brengt de Delfshaven-buurt met zijn pittoreske straten, historische plaatsen, de Westerzeedijk en het Museumpark het oude Rotterdam tot leven. Tegenwoordig is Rotterdam een wereldstad met vele mogelijkheden te land en ter zee!  Hier vinden wij voor u met gemak dé locaties en activiteiten voor uw meest originele groepsuitje, teamuitje of bedrijfsevent!

 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Rotterdam. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Rotterdam!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...