Bedrijfsuitje in Rotterdam, europoort
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Rotterdam

De naam Rotterdam is afgeleid van de rivier De Rotte waar in 1260 een dam werd gebouwd. In 1340 kreeg Rotterdam haar stadsrechten. Tegen het einde van de 17e eeuw werd Rotterdam een belangrijke havenstad vanwege haar gunstige ligging voor de zeehandel. Tegenwoordig is het havengebied ook een gezellige plek die vele mogelijkheden biedt voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of een teamuitje.

Veelzijdig bedrijfsuitje in Rotterdam
Tegenwoordig is Rotterdam het een wereldstad met vele mogelijkheden, zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje. Rotterdam is dé locatie voor originele groepsuitjes die u nog lang bij zullen blijven.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina
Geniet van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u drie restaurants aandoet. Een exclusief groepsuitjeuitje in Rotterdam!
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Rotterdam. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Rotterdam met opdrachten op je Smartphone.
Word van uw bedrijfsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Rotterdam maakt u kennis met Kroegsport.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Rotterdam!
Ook u kunt een Bob Ross meesterwerk maken tijdens het bedrijfsuitje of teamuitje "Schilderen als Bob Ross" in Rotterdam!
Bezoek Rotterdam en een andere stad naar keuze tijdens dit bijzondere dubbele bedrijfsuitje.
Ontdek Rotterdam en haar prachtige buitengebied tijdens deze tocht op de E-bike, de electrische fiets.
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina