Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Rotterdam

De naam Rotterdam is afgeleid van de rivier De Rotte waar in 1260 een dam werd gebouwd. In 1340 kreeg Rotterdam haar stadsrechten. Tegen het einde van de 17e eeuw werd Rotterdam een belangrijke havenstad vanwege haar gunstige ligging voor de zeehandel. Tegenwoordig is het havengebied ook een gezellige plek die vele mogelijkheden biedt voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of een teamuitje.

Veelzijdig bedrijfsuitje in Rotterdam

Tegenwoordig is Rotterdam het een wereldstad met vele mogelijkheden, zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje. Rotterdam is dé locatie voor originele groepsuitjes die u nog lang bij zullen blijven.

 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Rotterdam. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Rotterdam!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...