Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje Gouda

Gouda ligt in het Groene hart van Nederland. De mooie rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel komen op deze prachtige plek samen. Naast de vier beroemde UNESCO-monumenten, het stadhuis, de Sint-Janskerk, de Waag en het huis de vier gekroonden' is Gouda vooral bekend geworden van de Goudse kaas en tot 1977 nederlands grootste wekelijkse markt voor varkens en biggen. De stad telt heden 70.000 inwoners. De oudst bekende beschrijving dateert uit 1139 waarin naar "De Gouwe" verwezen wordt. In de Middeleeuwen werd in Latijnse teksten over 'Gouda' gesproken wat later de officiële naam van de stad zou worden. In 1272 kreeg Gouda al stadsrechten.

Ideaal als stad voor een bedrijfsuitje

Gouda is een prachtige en warme stad met elke week een authentieke kaasmarkt, talrijke winkeltjes en vele gezellige restaurants en kroegen in het centrum. De Stad vormt hierdoor, en door haar ligging aan het water, een ideaal decor voor uw ontspannen bedrijfsuitje of teamuitje.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Word kampioen kroegsport! In de gezelligste kroeg van Gouda maakt u gedurende dit bedrijfsuitje of groepsuitje kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.