Personeelsuitje in Gouda
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje Gouda

Gouda ligt in het Groene hart waar de Gouwe en de Hollandse IJssel samenvloeien en telt 70.000 inwoners.

Naast het beroemde stadhuis en de Sint-Janskerk is Gouda vooral bekend geworden van de Goudse kaas. De oudst bekende beschrijving dateert uit 1139 waarin naar De Gouwe verwezen wordt, de oude naam van de stad. In de Middeleeuwen werd in Latijnse teksten over 'Gouda' gesproken wat later de officiële naam van de stad zou worden. In 1272 kreeg Gouda al stadsrechten.

Maar Gouda is vooral ook een warme stad met vele gezellige restaurants en kroegen in het centrum. Ideaal ook als decor van uw bedrijfsuitje of teamuitje.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina
Geniet van dit ontspannen bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje waarbij u drie restaurants aandoet. Exclusief voor uw groep in Gouda!
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Gouda. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Gouda met opdrachten op je Smartphone.
Word kampioen kroegsport! In de gezelligste kroeg van Gouda maakt u gedurende dit bedrijfsuitje of groepsuitje kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Gezellig samen tapas maken in een hartje Gouda, een heerlijk bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in het centrum van Gouda!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Gouda!
Ook u kunt dankzij dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje een Bob Ross meesterwerk maken tijdens de workshop "Schilderen als Bob Ross" in Gouda!
Bezoek Gouda en een andere stad naar keuze tijdens dit bijzondere dubbele bedrijfsuitje.
Ontdek Gouda en haar prachtige buitengebied tijdens deze tocht op de E-bike, de electrische fiets.
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina