Groepsuitje of bedrijfsuitje in Delft
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Delft

De naam Delft is afgeleid van 'delven' wat graven betekent. De naam verwijst naar een gegraven waterloop waaraan Delft is ontstaan. Delft kreeg in 1246 haar stadsrechten en ontwikkelde zich tot een grote stad in het graafschap Holland. Delft was mede hierdoor een belangrijk marktcentrum, getuige ook het grote marktplein, dat zeer geschikt is als decor van een teamuitje of groepsuitje.

Gezellig bedrijfsuitje in Delft
Met de komst van de Technische Universiteit heeft Delft zich ontwikkeld als een belangrijke stad in de wetenschap en techniek. Dit betekent natuurlijk dat Delft een zeer bruisend uitgaansleven heeft, dankzij de vele studenten. Delft heeft alles in huis voor een geslaagde dag of avond. Bekijk hieronder het overzicht met de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Delft.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina
Geniet van dit ontspannen bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje waarbij u drie restaurants aandoet. Exclusief voor uw groep in Delft.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Delft. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Delft met opdrachten op je Smartphone.
Word met uw bedrijfsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Delft maakt u kennis met Kroegsport.
Samen gezellig tapas maken in een hartje Delft, een heerlijk teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje in Delft!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Delft!
Ook u kunt met dit personeelsuitje of groepsuitje een Bob Ross meesterwerk maken tijdens de workshop "Schilderen als Bob Ross" in Delft!
Bezoek Delft en een andere stad naar keuze tijdens dit bijzondere dubbele bedrijfsuitje.
Ontdek Delft en haar prachtige buitengebied tijdens deze tocht op de E-bike, de electrische fiets.
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina