Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Delft

De naam Delft is afgeleid van 'delven' wat graven betekent. De naam verwijst naar een gegraven waterloop waaraan Delft is ontstaan. Delft kreeg in 1246 haar stadsrechten en ontwikkelde zich tot een grote stad in het graafschap Holland. Delft was mede hierdoor een belangrijk marktcentrum, getuige ook het grote marktplein, dat zeer geschikt is als decor van een teamuitje of groepsuitje.

Gezellig bedrijfsuitje in Delft

Met de komst van de Technische Universiteit heeft Delft zich ontwikkeld als een belangrijke stad in de wetenschap en techniek. Dit betekent natuurlijk dat Delft een zeer bruisend uitgaansleven heeft, dankzij de vele studenten. Delft heeft alles in huis voor een geslaagde dag of avond. Bekijk hieronder het overzicht met de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Delft.

 resultaten per pagina
Maak kennis met de gastvrijheid van de Delftenaren! Tijdens uw bedrijfsuitje bezoekt u 3 restaurants en ontdekt u de vele schitterende plekjes van de binnenstad.
Het legendarische bordspel Triviant als Outdoor City Game. Bundel uw kennis, speel strategisch en werk goed samen. Een fantastisch bedrijfsuitje!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Word met uw bedrijfsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Delft maakt u kennis met Kroegsport.