Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Hoorn

Hier vindt u een overzicht van arrangementen voor een geslaagd vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teamuitje, teambuildingsevent of groepsuitje in Hoorn. Scrol door naar beneden en kies uit meer dan 60 evenementen.

Teamuitje in Hoorn tegen een historisch decor

Hoorn is ooit de belangrijkste handelsstad van Nederland geweest. Vele oude gebouwen, pakhuizen en monumenten herinneren aan die tijd. De geschiedenis dringt zich onwillekeurig aan u op wanneer u door de authentieke straatjes en steegjes van de binnenstad loopt. Stadsarrangement biedt tal van arrangementen aan met deze mooie stad als decor. Hoorn zien en beleven, dat is een verrijking.

Een gezellig personeelsuitje aan het IJsselmeer

Hoorn is een bruisende stad. Met name in de zomer komt het leven in ons havenstadje op gang. Befaamd is het kleurige lint van kermisattracties dat in augustus tien dagen lang door de binnenstad slingert. Daarnaast zijn de harddraverij, de kaasmarkt op donderdag en de grootschalige themamarkten voorbeelden van de levenslustige aard van de West-Friezen.
Ook eten en drinken is in Hoorn van oudsher goed verzorgd. Met zorg kozen wij de beste en gezelligste restaurants voor onze arrangementen uit. Voel de gastvrijheid en proef de gevarieerde keuken tijdens uw teamuitje of vrijgezellenfeest. Wij zien uw aanvraag met enthousiasme tegemoet!

 resultaten per pagina
Happen, stappen varen in Hoorn is een van onze populairste arrangementen. Uw bedrijfsuitje vindt zowel op water als op land plaats. Door zijn ligging is Hoorn is met name geschikt voor deze combina...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Word kampioen kroegsport! In de gezelligste kroeg van Hoorn maakt u kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.