Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Hoorn

De naam Hoorn is waarschijnlijk afgeleid van het middeleeuwse Horne dat Hoek betekent. U proeft de geschiedenis als u door het intact gebleven stratenpatroon langs de vele historische panden loopt. Stadsarrangement biedt speciale arrangement aan die zeer geschikt zijn als bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Gezellig bedrijfsuitje in Hoorn

Tegenwoordig biedt deze voormalige VOC stad een scala aan mogelijkheden voor uw uitje of vrijgezellenfeest. Hoorn bruist! In de zomer vinden er wekelijks Kaasmarkten plaats op de Roode Steen, er zijn speciale themamarkten, bij harddraverijdag loopt de hele stad uit, en de kermis is legendarisch. Op deze pagina vindt u een overzicht van de arrangementen voor een geslaagd vrijgezellenfeest, teamuitje, teambuildingsevent of groepsuitje in Hoorn.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Word kampioen kroegsport! In de gezelligste kroeg van Hoorn maakt u kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.