Personeelsuitje of teamuitje in Breda

Stadsarrangement biedt diverse mogelijkheden voor een groepsuitje of teamuitje in Breda.De naam Breda is afgeleid van 'Brede Aa', het punt waar de rivier de Aa in de rivier de Mark uitmondde. In 1125 wordt er voor het eerst melding gemaakt van een nederzetting, genaamd Breda. Niet veel later in de 12e eeuw wordt het Kasteel van Breda gebouwd. De bourgondische stad telt 172.000 inwoners en is zeer geschikt als decor voor uw uitje of vrijgezellenfeest.

Bourgondisch bedrijfsuitje Breda

Het Breda van nu is een bekende uitgaansstad. In de binnenstad zijn veel restaurants en kroegen te vinden op en rondom de centraal gelegen Grote Markt. Breda biedt volop keuze en is de ideale plek voor uw personeelsuitje of een ander gezellig uitje.

 resultaten per pagina
Bij dit spannende bedrijfsuitje raakt u razendsnel van een fortuin af. Door inventief te zijn maakt u andere teams - tegen hun zin - puissant rijk in het centrum van Breda.
Met welke vragen scoort u punten? Werk goed samen, bundel uw kennis. Triviant tijdens uw personeelsuitje, gebaseerd op het legendarische bordspel!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Word tijdens uw groepsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Breda maakt u kennis met kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.