Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Arnhem

Arnhem heeft 150.000 inwoners en is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De naam Arnhem vindt haar oorsprong in de Germaanse woorden 'Arnu', wat Arend en 'heem' wat Thuis betekent. De geschiedenis van de stad dateert al van voor de Romeinse tijd. In 1233 kreeg Arnhem haar stadsrechten. Het tegenwoordige Arnhem heeft veel parken, waardoor de stad in 2008 uitgeroepen is tot 'groenste stad van Nederland'.

Gezellig bedrijfsuitje of personeelsuitje in Arnhem

Bekijk de arrangementen voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Arnhem op deze pagina. Ook leuk als teambuildingsevent, teamuitstapje of ander groepsuitje.
 resultaten per pagina
Wees inventief! Speel geraffineerd! Puzzels en opdrachten zijn gekoppeld aan prachtige plekken in het centrum van Nederlands oudste stad tijdens een leuk personeelsuitje
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Word kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Arnhem maakt u met uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje kennis met kroegsport.
Er is een moord gepleegd in Arnhem, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Arnhem. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.