Kookworkshop Tapas Utrecht


Teamuitje in Utrecht? Een kookworkshop tapas volgen met uw hele team! Ontdek de fijne kneepjes van de Spaanse keuken en proef uw eigen creaties!

Het bedrijfsuitje start met een High Tea in een gezellig restaurant

De high tea die u bij wijze van welkom in de binnenstad van Utrecht geserveerd krijgt, bestaat uit een collectie heerlijke zoete en hartige versnaperingen. Er wordt thee geschonken, het aantal kopjes is in principe onbeperkt. Na dit gezellige samenzijn, maakt u kennis met een ervaren stadsgids die u zal begeleiden op een fijne stadswandeling.

Een schitterende tocht rondom de Domtoren

Op een spannende wandeltocht door Utrecht komt u langs overbekende, maar ook vele onontdekte plekjes van de stad. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de gebouwen en monumenten. De eindbestemming van de voettocht is het restaurant waar de volgende activiteit wordt gehouden. U gaat tapas fabriceren!

Krijg de fijne kneepjes van Spaanse kookkunst onder de knie

Na het gebruiken van een heerlijk welkomstdrankje, gaat u van start met de kookworkshop. Met raad en daad terzijde gestaan door de workshopleider zijn lekkernijen als Albondigas of Gamba's à la plancha in een ommezwaai gemaakt.

Het is de bedoeling dat u in totaal twaalf verschillende tapas maakt. Voor een mooie presentatie van uw creaties ontvangt u ook aanwijzingen. Aansluitend wordt alles geserveerd en maakt u kennis met de kookkunst van uw collega's.

Thuis kunt u goede sier maken met wat u geleerd heeft. De recepten krijgt u immers mee naar huis. Reden te meer om dit fijne afdelingsuitje niet snel te vergeten.

Reviews Bedrijfsuitje:

Mevrouw De Goede: "Het was een fantastische dag. De lokaties waren perfect. De high tea was ontzettend goed. Ook de wandeling en de tapas maken/eten was ontzettend leuk. Enige minpuntje was de afgesproken plek waar we opgehaald zouden worden met de bus. We stonden te wachten, maar de bus stond opo de plek waar we afgezet waren. Ik ken stadarrangement omdat ik eerder gebruik gemaak heb van jullie diensten."

Mevrouw S. Nijland: "Een heel leuk en afwisselend arrangement. Wij waren met acht meiden, alle leeftijden en hebben ons prima vermaakt. De organisatie van het groepsuitje was goed".

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 89,67
15 - 30 € 75 € 85,13
31 - 60 € 72 € 81,72
61 - 100 € 66 € 69,96
Inclusief
- High Tea, zoet en hartig inclusief onbeperkt thee
- Stadswandeling meteen enthousiaste gids
- Spaans welkomstdrankje
- Tapas workshop: 12 gerechten
- Recepten

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes