Kookworkshop Tapas Roermond


Leer de fijne kneepjes van de Spaanse keuken. Uw bedrijfsuitje in Zwolle met een culinair tintje. Smullen van de allerbeste gerechtjes die u zelf maakt.

Uw teamuitje met een High Tea beginnen

Bij aankomst in het schilderachtige centrum van Roermond, krijgt u zoveel thee geschonken als u wilt, met daarbij verschillende zoete en hartige gerechten. Nadat u heerlijk heeft kunnen genieten, is het tijd om de benen te strekken. Een lokale gids begeleidt uw gezelschap op een wandeling door de stad.

Laat u langs de mooiste plekjes van de binnenstad leiden

De lokale gids heeft een traject uitgezet in het prachtige centrum van Roermond dat leidt langs de vele historische hoogtepunten van de stad. U zult al gauw ontdekken dat de stad vol verhalen en anekdotes zit. Het eindpunt van de wandeltocht is het restaurant waar de volgende activiteit plaatsvindt. U gaat tapas maken!

Tapas-workshop o.l.v. een geoefende kok

Eerst krijgt u een lekker welkomstdrankje geserveerd. Vervolgens zoekt u een plaatsje achter het fornuis van de mobiele keuken. Visgerechten als Confit van gerookte zalm, vlees-tapas als Hamsalade in een witlofschuitje of vegetarische spiesjes tomaat-mozzarella, krijgt u - met de deskundige bijstand van de kok - al snel in de vingers.

Er wordt ook de nodige toewijding gespendeerd aan het etaleren van de gerechten, hetgeen een kunst op zich is. Ter afsluiting van het personeelsuitje worden alle gerechten met elkaar gedeeld tijdens een feestelijke maaltijd.

Thuis kunt u goede sier maken met wat u geleerd heeft tijdens uw personeelsuitje. De recepten krijgt u immers mee naar huis.

Review groepsuitje:

Mevrouw M. van de Schoor: "De High Tea was heel erg lekker, goede service. De tapas workshop bestond uit leuke gerechten, waarvan we de recepten mee naar huis kregen. De kok had goeie tips. Het was een geslaagd personeelsuitje. Hulde aan de gids van de stadswandeling, hij deed het met veel humor, erg goed".

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 89,67
15 - 30 € 75 € 85,13
31 - 60 € 72 € 81,72
61 - 100 € 66 € 69,96
Inclusief
- Verzorgde High Tea
- Stadswandeling onder leiding van een deskundige stadsgids
- Ontvangst met een heerlijk glas Cava (Spaanse Prosecco)
- Kookworkshop Tapas

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes