Kookworkshop Tapas Leiden


Beleef een heerlijk bedrijfsuitje in Leiden! Samen met uw collega's tapas maken onder leiding van een ervaren kok. Geniet van de gerechtjes die u zelf maakt!

Aftrappen met een High Tea in een ontspannen omgeving

De high tea die u bij aankomst in het bruisende hart van Leiden geserveerd krijgt, bestaat uit zoveel kopjes thee als u wilt, aangevuld met smakelijke zoete en hartige lekkernijen. Als iedereen er klaar voor is, voegt een ervaren stadsgids zich bij het gezelschap. Hij zal u begeleiden op een ontspannen wandeling door de stad.

Poef de historie tijdens uw personeelsuitje in Leiden

De wandeltocht leidt u door de bruisende binnenstad langs plekjes waar u doorgaans niet zou komen. Op elke straathoek die u voorbij wandelt ligt weer een verhaal of anekdote te wachten. De tocht duurt plusminus een uur. Bij het eindstation neemt u afscheid van de gids en gaat u tapas maken.

Leer de fijne kneepjes van Spaanse culinaire traditie

Na het genieten van een verrukkelijk welkomstdrankje, gaat u beginnen aan de kookworkshop. In kleine groepjes leert u - met de professionele hulp van de workshopleider - binnen de kortste keren een kipstoofpotje met limoen en olijven of Serranoham met prei/roomkaas bonbons bereiden.

Er wordt ook de nodige aandacht gespendeerd aan het offreren van de gerechten, hetgeen een kunst op zich is. Tot slot worden ieders gerechten op tafel uitgestald en geniet u van elkaars kookkunsten.

Vanzelfsprekend krijgt u de recepten mee naar huis, zodat u het daar nog eens kunt herhalen. Zo kunt u terugkijken op een leuke dag waarop u ook nog iets opgestoken heeft!

Review teamuitje

Achmea: "Wij vonden de combinatie wandeling onder begeleiding van gids met de workshop erg leuk. Alleen was de anderhalf uur voor de rondleiding erg kort, dat vonden we heel jammer. De workshop Tapas maken was erg gezellig, leerzaam maar vooral heel smakelijk. Ik heb hoofdzakelijk via email contact gehad en dat is goed bevallen, de verrekening over te veel opgegeven deelnemers kwam zeer snel, goede zaak!"

Mevrouw Vieira: "De reacties waren erg positief. De aandacht ging vooral uit naar onze vriendin die binnenkort in het huwelijksbootje stapt. En ook zij vond het geweldig. Het was goed geregeld. De tijd voor de high tea was echter ondanks het extra half uurtje toch iets te kort. De workshop en het diner waren een gezellige afsluiter. Kortom een erg geslaagde groepsuitje."

Mevrouw van Cappellen: "Hartelijk dank voor de goede organisatie van ons bedrijfsuitje. Wij hebben genoten van de High Thea, op een prachtige locatie. De bediening was heel vriendelijk en de kok die de workshop gaf was ook heel goed!"

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 89,67
15 - 30 € 75 € 85,13
31 - 60 € 72 € 81,72
61 - 100 € 66 € 69,96
Inclusief
- Lunch
- Stadswandeling onder leiding van een deskundige stadsgids
- Tapas workshop
- Koffie/thee/fris en 2 glazen wijn per persoon
- Recepten

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes