Kookworkshop Tapas Haarlem


Genieten van Mediterrane sferen, zonder koffers te pakken! Volg met uw collega's een tapas-workshop als onderdeel van uw teamuitje in Haarlem.

Het personeelsuitje vangt aan met een High Tea

Bij wijze van welkom in de binnenstad van Haarlem, krijgt u zoveel thee als u wilt geschonken, aangevuld met verscheidene zoete en hartige gerechten. Na deze gezellige ontvangst maakt u kennis met een ervaren stadsgids die u zal begeleiden op een fijne stadswandeling.

Haarlem ontdekken op een prachtige wandeling

De tocht voert langs de meest markante plekken rond de Sint-Bavokerk. Op elke straathoek die u voorbij wandelt ligt weer een verhaal of anekdote voor het oprapen. U wordt afgezet bij het restaurant waar de volgende activiteit is gesitueerd. U gaat tapas maken!

Een smakelijke tapas-workshop tijdens uw bedrijfsuitje

Eerst krijgt u een lekker welkomstdrankje geserveerd. Vervolgens zoekt u een plaatsje achter het fornuis van de mobiele keuken. In een gezellige ambiance leert u - onder het toeziend oog van de enthousiaste keukenmeester - in sneltreinvaart een kipstoofpotje met limoen en olijven of Serranoham met prei/roomkaas bonbons klaarmaken.

Het is de bedoeling dat u in totaal twaalf verschillende tapas maakt. Voor een mooie presentatie van uw creaties ontvangt u ook aanwijzingen. Tot slot worden ieders gerechten op tafel uitgestald en geniet u van elkaars kookkunsten. Uiteraard geven wij u de bereidingsvoorschriften mee naar huis, zodat u het daar nog eens over kunt doen.

U ziet om naar een heerlijk en origineel groepsuitje in Haarlem!

Reviews

Mevrouw Lebesque: "Een leuk teamuitje met een heerlijke high tea, een leuke wandeling door Haarlem en als afsluiting een kookworkshop tapas maken en uiteraard lekker opsmikkelen! Prima georganiseerd."

Zaans Medisch Centrum: "We hebben een geslaagd uitje gehad. High tea en stadswandeling erg leuk. Ook koken was leuk, maar de ruimte was krap! Maar we hebben lekker gegeten en de uitbater van het café was erg gastvrij."

Mevrouw S. Nijland: "Een heel leuk en afwisselend arrangement. Wij waren met acht meiden, alle leeftijden en hebben ons prima vermaakt. De organisatie van ons groepsuitje was goed".

S. Nijland (nog een keer): "Dit is echt een heel leuk arrangement. Wij hadden een vrijgezellenfeest en hebben het hartstikke leuk gehad. Een aanrader dus!"

Anoniem: "Wij hebben eerst een rondleiding door de stad Haarlem gehad o.l.v. een gids van het Gilde, vervolgens een kook-workshop tapas maken in "de vlam in de pan". Het was allemaal erg goed geregeld en heel gezellig. Een perfect bedrijfsuitje !"

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 89,67
15 - 30 € 75 € 85,13
31 - 60 € 72 € 81,72
61 - 100 € 66 € 69,96
Inclusief
- High Tea
- Stadswandeling onder leiding van een enthousiaste gids
- Kookworkshop Tapas maken
- Diner van zelfgemaakte Tapas

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes