Kookworkshop Tapas Den Haag


Leer tapas maken tijdens uw teamuitje in Den Haag. Volg samen met uw collega's een workshop onder leiding van een enthousiaste kok!

Beginnen met een High Tea in een ontspannen sfeer

Bij aankomst in het centrum van Den Haag, krijgt u onbeperkt thee geschonken, met daarbij verschillende zoete en hartige gerechten. Hierna wordt u opgehaald door ervaren gids voor mooie stadswandeling.

Een bedrijfsuitje door het roemrijke verleden van Den Haag

De gids toont u een kant van de stad die voor gewone wandelaars verborgen blijft. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de gebouwen en monumenten. Bij het restaurant waar de volgende activiteit is gesitueerd, neemt u afscheid van de gids. Het is tijd voor wat culinaire verpozing!

Ontdek de passie en het plezier van het maken van tapas

De wandeltocht heeft ieder dorstig gemaakt. Met een heerlijk welkomstdrankje in de hand begint de kookbijeenkomst. Met raad en daad terzijde gestaan door de tapas-specialist zijn gerechten als Albondigas of Gamba's à la plancha in een handomdraai gemaakt.

De in totaal twaalf tapas-gerechten die u bereidt, worden op een mooie manier gepresenteerd. Ter afsluiting van het personeelsuitje worden alle gerechten met elkaar gedeeld tijdens een feestelijke maaltijd.

Thuis kunt u goede sier maken met wat u geleerd heeft. De recepten krijgt u immers mee naar huis als tastbare herinnering aan een geslaagd personeelsuitje in Den Haag!

Reviews van het bedrijfsuitje:
Mevrouw Bross: "Prima arrangement, we waren te vroeg op de lunchafspraak, maar dit was geen probleem. Gids was gezellig, duidelijk en informatief. Kookshop was geweldig. Goede ontvangst, prima ingredienten, zeer smaakvol. Het groepsuitje werd door de deelnemers enthousiast ontvangen. Aanrader voor anderen, cijfer een dikke 8."

Mevrouw M. van de Schoor: "Een erg leuk teamuitje gehad. De High Tea was heel erg lekker, goede service. De tapas workshop bestond uit leuke gerechten, waarvan we de recepten mee naar huis kregen. De kok had goeie tips. Hulde aan de gids van de stadswandeling, hij deed het met veel humor, erg goed".

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 89,67
15 - 30 € 75 € 85,13
31 - 60 € 72 € 81,72
61 - 100 € 66 € 69,96
Inclusief
- High Tea
- Stadswandeling onder leiding van een deskundige stadsgids
- Spaans welkomstdrankje
- Tapas workshop: circa 12 gerechten
- Recepten

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes