Kookworkshop Tapas Delft


Ontdek de geheimen van de Spaanse keuken tijdens uw teamuitje in Delft. Samen met uw collega's volgt u een gezellige workshop TAPAS MAKEN.

Samen genieten van een High Tea als aanzet van uw bedrijfsuitje

De high tea die u bij aankomst in het centrum van Delft geserveerd krijgt, bestaat uit zoveel kopjes thee als u wilt aangevuld met proeverij van zoete en hartige hapjes. Na deze gezellige ontvangst, maakt u kennis met een ervaren stadsgids die u zal begeleiden op een fijne stadswandeling.

Mooi Delft in uw hart sluiten op een onvergetelijke wandeling

De gids toont u een kant van de stad die voor gewone wandelaars verborgen blijft. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de gebouwen en monumenten. Eindbestemming van de tocht is direct het restaurant waar de volgende activiteit wordt gehouden. Lekker tapas maken met zijn allen!

Een stoomcursus tapas maken

Na het nuttigen van een heerlijk welkomstdrankje, gaat u beginnen aan de kookworkshop. Met de professionele hulp van de kok zijn lekkernijen als Albondigas of Gamba's à la plancha in een handomdraai gemaakt.

Er wordt ook de nodige toewijding gespendeerd aan het presenteren van de lekkernijen, hetgeen een kunst op zich is. Daarna wordt alles aan tafel opgediend en geniet u van elkaars culinaire talenten.

Om het geleerde in de praktijk te kunnen toepassen, geven wij u de recepten mee naar huis. Zo heeft u iets tastbaars in handen wanneer u terugkijkt op een leuk en leerzaam groepsuitje in Delft!

Bedrijfsuitje review
Mevrouw Bross: "Prima groepsuitje, we waren te vroeg op de lunchafspraak, maar dit was geen probleem. Gids was gezellig, duidelijk en informatief. Kookshop was geweldig. Goede ontvangst, prima ingredienten, zeer smaakvol. Het werd door de deelnemers enthousiast ontvangen. Aanrader voor anderen, cijfer een dikke 8."

De Vries Verzekeringen: Ons uitje afgelopen maandag was erg gezellig en het weer zat ook erg mee dus al met al hebben we genoten. We hadden een geweldige gids, die heel erg enthousiast vertelde over de stad Delft die verdient zeker een 9. De workshop vonden we leuk maar de begeleiding bij het koken hield te wensen over er werd weinig uitleg gegeven, tevens vonden wij de locatie niet zo erg gezellig, beoordeling 6. Beoordeling van de hele middag geven we een cijfer 8.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 89,67
15 - 30 € 75 € 85,13
31 - 60 € 72 € 81,72
61 - 100 € 66 € 69,96
Inclusief
- High Tea
- Stadswandeling onder leiding van een deskundige stadsgids
- Spaans welkomstdrankje
- Tapas workshop: circa 12 gerechten
- Recepten

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes