Kookworkshop Tapas Breda


Een inspirerend personeelsuitje in Breda. Leer de culinaire kunst van het tapas maken. Volg samen met uw collega's deze creatieve kookworkshop!

Samen aan een High Tea als aanzet van uw teamuitje

Bij wijze van welkom in de binnenstad van Breda, krijgt u onbeperkt thee geschonken, waarbij een variëteit aan zoete en hartige gerechten wordt geserveerd. Nadat u heerlijk heeft kunnen genieten, is het tijd om de benen te strekken. Een lokale gids begeleidt uw gezelschap op een wandeling door de stad.

Een verrassende wandeling door de oude stadskern

Door de gids is er een prachtige route door het centrum van Breda gemaakt die u langs vele markante gebouwen en monumenten voert. In een kort tijdsbestek bekruipt u de sensatie dat u de stad beter heeft leren kennen. Eindbestemming van de voettocht is meteen het restaurant waar de volgende activiteit wordt gehouden. Lekker tapas maken met uw collega's!

Een leerzame tapas-workshop als climax van uw uitje

U wordt hartelijk verwelkomd met een heerlijk welkomstdrankje. Aansluitend wordt het hoog tijd om met kokkerellen te beginnen. Onder de deskundige leiding van de workshopleider zijn lekkernijen als Albondigas of Gamba's à la plancha in een handomdraai gemaakt.

U bereidt tijdens uw personeelsuitje twaalf gerechten en leert daarnaast het nodige over het etaleren van uw creaties. Dat is namelijk een kunst op zich. Hierna wordt alles op tafel gezet en geniet u van elkaars culinaire talenten.

Vanzelfsprekend geven wij u de recepten mee naar huis na het bedrijfsuitje, zodat u uw creaties nog eens kunt namaken!

Review bedrijfsuitje:
BSI/Germin/MSI BV: "Grandioos. Alles was perfect geregeld en overheerlijk tijdens dit teamuitje. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad. De combinatie van High tea, wandeling en tapasworkshop was erg leuk. De high tea was heerlijk. De stadswandeling was zeer boeiend. De Tapasworkshop was ook fantastisch. Het contact met Stadsarrangement was heel klantvriendelijk. En ook inderdaad het handelen op onze vragen was snel en duidelijk."

Apotheek van Aken: "Goed restaurant, goede kwaliteit van de lunch, maar het uurtje was net iets te kort. De stadsgids was zeer ervaren, plezierig om naar te luisteren. Workshop was ook prima verzorgd, bedankt voor het leuke personeelsuitje."

Woningbouwvereniging Poortugaal: Wij hebben het bedrijfsuitje van afgelopen zondag als zeer goed ervaren! Bij de high tea was er even een moment dat niet bekend was welk arrangement men moest serveren, maar na telefonisch contact met jullie werd dit opgelost. De gids van de stadswandeling was zeer enthousiast! De workshop tapas maken was zeer geslaagd! Dit was erg leuk, gezellig en lekker! Ook de kok was super! Al met al een hele geslaagde dag!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 89,67
15 - 30 € 75 € 85,13
31 - 60 € 72 € 81,72
61 - 100 € 66 € 69,96
Inclusief
- Verzorgde High Tea
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Workshop tapas (ca. 12 gerechtjes totaal)
- Recepten

(Grotere groepen worden gesplitst in subgroepen zodat iedereen de kans krijgt om te koken. U eet gezamenlijk)

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes