Kookworkshop Tapas Amsterdam


Leer zelf tapas maken tijdens uw bedrijfsuitje in Amsterdam. Geniet van de heerlijke Spaanse gerechtjes die u zelf maakt. Kookworkshop met uw collega's!

Aftrappen met een High Tea in een ontspannen ambiance

Bij wijze van welkom in het bruisende centrum van Amsterdam, krijgt u een onbeperkt aantal kopjes thee geschonken met daarbij een aantal zoete en hartige gerechten. Daarna is het tijd om de benen te strekken. Een ervaren stadsgids haalt het gezelschap op voor mooie wandeling door de stad.

Beleef Amsterdam op een prachtige wandeling

De tocht voert zowel langs de meest markante plaatsen als langs minder bekende stekjes van de stad. Al spoedig bekruipt u het idee dat u de stad beter heeft leren kennen. Na een uurtje kuieren zegt u de gids gedag en wacht er alweer een nieuwe activiteit op u.

Leer de fijne kneepjes van Spaanse kookkunst

U begint met een verkwikkend welkomstdrankje, waarna u de kookplaat van de mobiele keuken opzoekt. Vis-tapas als Confit van gerookte zalm, vlees-tapas als Hamsalade in een witlofschuitje of vegetarische spiesjes tomaat-mozzarella, heeft u - met de deskundige bijstand van de kok - al vlug onder de knie. Het is de bedoeling dat u in totaal twaalf verschillende tapas maakt. Voor een mooie presentatie van uw creaties ontvangt u ook aanwijzingen.

Vervolgens wordt alles uitgestald en maakt u kennis met de culinaire talenten van uw collega's.  De recepten van de tapas die u gemaakt heeft, krijgt u natuurlijk mee naar huis als mooi aandenken aan een leuk en leerzaam personeelsuitje!

Review Bedrijfsuitje:
Mevrouw S. Nijland: "Een heel leuk en afwisselend arrangement. Wij waren met acht meiden, alle leeftijden en hebben ons prima vermaakt. De organisatie van het groepsuitje was goed".

Bedrijf uit Amsterdam (anoniem): "Het arrangement was prima. De verschillende onderdelen Hightea, stadswandeling en Tapasworkshop waren goed op elkaar afgestemd.
De Hightea was erg goed verzorgd en het was een uitstekende locatie. De kwaliteit van het eten was prima en er was meer dan genoeg. Vriendelijke bediening.
De stadswandeling was goed. De gidsen waren vriendelijk. Ze hadden wel een hoog tempo qua wandelen en lieten veel locaties zien. Misschien handiger geweest om te kiezen voor iets minder locaties en daarmee een rustiger tempo wandelen.
De Tapasworkshop was goed verzorgd. De kwaliteit van het eten was goed en er was meer dan genoeg. Twee aandachtspuntjes: twee kratjes bier voor 30 personen is misschien wat aan de krappe kant (wij hadden onbeperkt drinken), maar de kok had dit prima opgelost. Verder hoeven het geen kwaliteitsmessen te zijn, maar met een scherp mes is het prettiger snijden. Kortom: het was een geslaagd arrangement en mijn complimenten hiervoor. De contacten met Stadsarrangement waren prima. Vragen die ik had werden snel en correct afgehandeld."

Anoniem: "Als antwoord op je mail, wil ik je laten weten, dat wij een TOPDAG hebben gehad. Het weer was schitterend en ik was met een leuke, gezellige ploeg mensen, dus de dag kon niet meer stuk.

De Hightea was lekker op een zonnig terras, en voor allemaal genoeg. De gids was gezellig en hij wist veel te vertellen. De tapas maken was top, met een leuke kok en het allerleukst was het eten van de gemaakte tapas. Heel lekker en reuze gezellig. In een woord: TOP !!!!"

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 89,67
15 - 30 € 75 € 85,13
31 - 60 € 72 € 81,72
61 - 100 € 66 € 69,96
Inclusief
- High Tea, zoet en hartig inclusief onbeperkt thee
- Stadswandeling onder leiding van een enthousiaste gids
- Spaans welkomstdrankje
- Tapas workshop: 12 gerechten
- Recepten

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes