Vaartocht met stadswandeling Rotterdam


Lunch
In een gezellig restaurant in hartje Rotterdam wordt u ter aanvang van het bedrijfsuitje gastvrij ontvangen met een heerlijke lunch. Deze bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie (koffie/thee/melk/fris).

Vaartocht

Daarna gaat u aan boord voor een mooie vaarttocht. Hierbij vaart u langs de Willemsbrug, de Erasmusbrug, de Kop van Zuid met Hotel New York en natuurlijk ook de beroemde Rotterdamse haven.

Stadswandeling
Eenmaal aan land aangekomen staat een enthousiaste stadsgids u al op te wachten om u mee te nemen voor een mooie wandeling langs de vele architectonische hoogstandjes van deze wereldstad.

Diner
U sluit het teamuitje in stijl af met een heerlijk driegangen diner het centrum van Rotterdam. Per gang heeft u de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Reviews personeelsuitje:
Stichting Delftse Peuterspeelzalen: "Wij vonden het programma van dit bedrijfsuitje erg goed, ook de gekozen restaurants hebben wij als zeer positief ervaren. Het contact verliep prima, de gegevens ontvingen wij snel en ook is er rekening gehouden met onze wensen. Kortom, onze ervaring is heel positief!"

Studiegroep Theorie & Praktijk: "Prima arrangement. De stad wordt op twee manieren benaderd en gezien door de gast. De wandeling met gids was prima. Enthousiast en veel geleerd tijdens dit personeelsuitje. Ook het diner viel zeer in de smaak."

Interpolis Schadeservice: "Het arrangement was goed geregeld. Tijd van de rondvaart en rondleiding waren precies goed. Informatie die we kregen was leuk en interessant. Het restaurant was gezellig en de sfeer van ons bedrijfsuitje was goed."

ING Netherland: "Ik ben zeer te spreken over het contact met Stadsarrangement, het was constructief en professioneel, mijn dank hiervoor. De organisatie was goed, iedereen was tijdens ons bedrijfsuitje op de afgesproken tijdstippen. We hebben het als een plezierig evenement ervaren."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 200 € 52 € 55,12
Inclusief
- Lunch bestaande uit soep, een luxe belegd broodje en een
consumptie
- Vaartocht per rondvaartboot
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Driegangen diner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes