Vaartocht en stadswandeling in Maastricht


Lunch
U wordt aan het begin van het bedrijfsuitje gastvrij ontvangen in een gezellig restaurant in de mooie binnenstad van Maastricht. Hier krijgt u een verzorgde lunch geserveerd die bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie (koffie/thee/melk/fris).

Stadswandeling
Hierna wordt u voor het vervolg van het teamuitje opgehaald door een stadsgids, die u meeneemt voor een mooie wandeling. Maastricht heeft na Amsterdam de meeste Rijksmonumenten van Nederland. Mooie plekken in Maastricht zijn het Jekerkwartier met de Bisschopsmolen, het Vrijthof met de Sint Servaasbasiliek en de Markt met het mooie Stadhuis. Uw gids leidt u door karakteristieke straatjes en vertelt u de leukste anekdotes. 

Vaartocht
De stadswandeling eindigt bij het vertrekpunt van de rondvaartboot, waarmee u een tochtje maakt over de Maas. U begint bij de bekende Sint Servaasbrug, u heeft nu het zicht op het centrum (Westoever) en op Wyck, de Oostoever. Deze wijk wordt wel het Notting Hill van Maastricht genoemd. Vanaf het water heeft u daarnaast een mooi zicht op de architectuur van het Bonnefantenmuseum, het Gouvernement, de omwalling en u ziet (deels) de Onze Lieve Vrouwenkerk.

Diner
U sluit het groepsuitje in stijl af met een heerlijk driegangen diner in hartje Maastricht. Per gang heeft u de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Review personeelsuitje
F.V. de Niet: "Het was in een woord een prachtige en leerzame en smakelijke dag. Alles van dit groepsuitje was goed geregeld."

 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 200 € 52 € 55,12
Inclusief
- Lunch
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Rondvaart over de Maas (indien nodig overdekt)
- Driegangen keuzediner

Optioneel:
U kunt ervoor kiezen bij de beroemde Sint Pietersberg een stop te maken en met een latere boot terug te varen. Hier kunt u onder leiding van een gids een spannende wandeling maken door het labyrint van gangen in de mergelgrotten (meerprijs € 6,00 p.p.).

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes