Vaartocht en stadswandeling Hoorn


Ontvangst
In hartje Hoorn begint uw personeelsuitje in een restaurant waar u gastvrij wordt ontvangen met een heerlijke lunch. Deze bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie.

Stadswandeling
Uw gids haalt u op bij het restaurant om u mee te nemen naar buiten. Hoorn heeft op historisch gebied veel te bieden, als voormalige VOC stad. Zo telt de stad zo'n 800 monumenten.

Maar ook van het heden kan uw gids veel interessants laten zien. Zo biedt de voormalige gevangenis sinds 2011 plaats aan het Museum van de 20e Eeuw, verscheidene appartementen (met tralies) en een filmhuis. Dit alles is te bewonderen in het centrum van Hoorn, op het Oostereiland. Dit is vlak bij de haven met de bekende Jongens van Bontekoe en de markante Hoofdtoren. Onder leiding van een enthousiaste stadsgids komt u langs de historische highlights van Hoorn, maar er is tijdens dit bedrijfsuitje ook aandacht voor de 'onontdekte' stukjes stad.

Vaartocht
Na de wandeling is het tijd voor een mooie vaartocht. Uw tocht begint in het centrum van de stad, waarna u langs de Doelenkade vaart, dé aanlegplek voor pleziervaartuigen. Vervolgens komt u langs de bekende Hoofdtoren waar de bruine vloot zich ophoudt. U komt langs de voormalige gevangenis en vaart zelfs een stukje over het IJsselmeer. Grotere groepen worden verdeeld over meerdere boten.

Diner
In de gezellige binnenstad gaat u samen aan tafel voor een heerlijk driegangen diner. U heeft per gang de keuze uit meerdere gerechten. U kunt ook kiezen voor een verzorgd tapas diner. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Beleef een mooi verzorgd groepsuitje Hoorn!

 

Reviews van het teamuitje

Drie Gasthuizen Groep: "Inhoudelijk was het arrangement prima, we hebben genoten van alles. De medewerkers van de stadswandeling en rondvaart waren heel vriendelijk. Organisatie van ons bedrijfsuitje was ook prima. Een opmerking: een uur was aan de krappe kant voor de lunch."

De heer Gouman: "We vonden het inhoudelijk goed, voldeed aan de verwachtingen. Wij hadden de stadswandeling geschrapt, maar dat is zeker goed gemaakt door de grachtentour. Overal wisten ze al dat we kwamen. Zelfs het op het laatste moment wijzigen van de tijden was goed doorgekomen. Dit was een geweldig uitje."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 200 € 52 € 55,12
Inclusief
- Lunch
- Stadswandeling met gids
- Vaartocht met gids
- Driegangen keuzediner of tapas diner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes