Vaartocht en stadswandeling Assen


Lunch
Uw personeelsuitje in Assen begint in een gezellig restaurant in het hart van de stad. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een heerlijke lunch, die bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie.

Vaartocht
Daarna stapt u in een rondvaartboot voor een bijzondere tocht in en rondom Assen, een unieke tocht waarbij u zowel langs het oude centrum van de stad vaart als ook het buitengebied van onze Drentse hoofdstad beter leert kennen.

Stadswandeling
Eenmaal aan land aangekomen staat een stadsgids u al op te wachten, om u mee te nemen langs de mooiste plekken van de stad. Als snelstgroeiende stad van het Noorden heeft Assen een grote ontwikkeling doorgemaakt. Tijdens de wandeling laat de gids u de Brink zien met het voormalige Provinciehuis (nu Drents Museum) en de Abdijkerk, maar hij neemt u ook mee langs een aantal andere monumenten. Hij leidt u door karakteristieke straatjes, wijst u op bijzondere gevelstenen en vertelt u de leukste anekdotes.

Diner
Ter afsluiting van dit bijzondere teamuitje gaat u gezellig samen aan tafel. In een mooi restaurant in het centrum van de stad geniet u samen van een driegangen diner. Bij dit diner heeft u per gang de keuze uit verschillende gerechten. Uiteraard wordt er met uw teamuitje rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

Beleef deze afwisselende stad tijdens dit mooie uitje in Assen!

 

Bedrijfsuitje reviews:

De heer Groeneveld en familie: "Langs deze weg wil ik u - mede namens de familieleden - alsnog bedanken voor ons fantastische groepsuitje, niet in de laatste plaats door het door Stadsarrangement opgezette programma. lunch en diner waren prima geregeld en dank zij de gidsen hebben we Assen beter leren kennen.

Anoniem: "Leuke, leerzame stadswandeling met enthousiaste gids. Prima diner in keurig restaurant. Goed uitje."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
€ 69 per persoon
Inclusief
- Lunch
- Vaartocht
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes