Vaartocht en stadswandeling Almere


Lunch

Dit gezellige groepsuitje begint in een mooi restaurant in Almere centrum. U wordt gastvrij ontvangen met een verzorgde lunch, die bestaat uit een huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie (koffie/thee/melk/fris). Na de lunch haalt uw stadsgids uw groep op bij dit restaurant.

Stadswandeling
De gids neemt u mee door Almere centrum. Over dit gedeelte van de stad valt veel te vertellen, ondanks of misschien wel dankzij de jonge geschiedenis. Almere is een dynamische en actieve stad waar ruimte is en wordt gegeven aan initiatieven op allerlei gebied. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de architectuur en indeling van de stad. Uw gids vertelt u de leukste anekdotes tijdens de wandeling en wijst u op de highlights en bezienswaardigheden.

Vaartocht
De stadswandeling eindigt bij het vertrekpunt van de rondvaartboot. Hier gaat u aan boord voor een vaartocht over het Weerwater. Op deze manier krijgt u weer een heel andere kijk op Almere! Enerzijds heeft u vanaf het water een prachtig zicht op de skyline van Almere, met in het oog springende bouwwerken als de Schouwburg en de (hoge) flats die deels boven het water lijken te hangen. Anderzijds overheerst na een stukje varen juist het groen. Onderweg kunt u genieten van de vele watersporters die er te vinden zijn.

Diner
Dit afwisselende groepsuitje in Almere sluit u samen af in een mooi restaurant in het centrum. Hier hebben we voor u een leuke tafel gereserveerd, en geniet u samen van een gezellig etentje. U krijgt een driegangen diner geserveerd met meerdere keuzes per gang.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen. Deze kunt u van te voren aan ons doorgeven, zodat iedereen ontspannen kan genieten van dit bijzondere personeelsuitje!


Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 67 € 71,02
15 - 30 € 65 € 68,90
31 - 60 € 63 € 66,78
61 - 100 € 61 € 64,66
Inclusief
- Verzorgde lunch inclusief een drankje
- Stadswandeling met stadsgids
- Vaartocht van een uur (overdekte boot)
- Driegangen keuzediner

Van mei t/m september mogelijk op zaterdag en zondag. Overige dagen ook mogelijk, maar met meerprijs voor exclusief gereserveerde boot.

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes