Grachtentocht en stadswandeling Zwolle


Lunch
Uw bedrijfsuitje begint in een gezellig restaurant in de mooie binnenstad van Zwolle. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een heerlijke lunch, die bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie.

Grachtentocht
Daarna stapt u in een rondvaartboot voor een bijzondere tocht door de grachten van Zwolle. U ervaart Zwolle vanuit een heel ander perspectief als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart. De tocht voert u langs historische bezienswaardigheden als Noordereiland, de Oude Willemsvaart, de Sassenpoort en de Watertoren.

Stadswandeling
Eenmaal aan vaste wal aangekomen staat een stadsgids u al op te wachten om u mee te nemen voor een mooie wandeling. Aan u tijdens het teamuitje de keuze:

Historische stadswandeling:
Zwolle is een prachtige stad met stervormige grachten. U vindt hier een indrukwekkend aantal monumenten. Uw gids laat met de verhalen erachter de geschiedenis herleven, leidt u door karakteristieke straatjes en laat u zien welke bouwstijlen er te bewonderen zijn. Tijdens deze wandeling mogen de verhalen over de 75 meter hoge 'Peperbustoren' en de bekende Sassenpoort natuurlijk niet ontbreken.

of

Hanzewandeling:
Zwolle profileert zich in de 15e eeuw als één van de belangrijkste Hanzesteden. Kooplieden lieten hun rijkdom graag zien door het bouwen van monumentale woningen. Uw gids vertelt u op een levendige manier de verhalen die bij deze periode horen; de rijkdom, de handel, de aantrekkingskracht van de stad en niet onbelangrijk; het buitenhouden van 'gespuis'. Nog altijd komen op oorspronkelijk initiatief van Hanzestad Zwolle alle internationale Hanzesteden jaarlijks bij elkaar.

Diner
U sluit dit bijzondere groepsuitje af met een verzorgd driegangen diner in hartje Zwolle. Bij dit diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Personeelsuitje review
ING : "Ik ben zeer te spreken over het contact tijdens en voor dit bedrijfsuitje met Stadsarrangement, het was constructief en professioneel, mijn dank hiervoor. De organisatie was goed, iedereen was er op de afgesproken tijdstippen. We hebben het als een plezierig evenement ervaren."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 65 € 68,90
31 - 60 € 59 € 62,54
61 - 100 € 57 € 60,42
Inclusief
- Verzorgde lunch
- Grachtentocht met gids (open boot)
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes