Grachtentocht en stadswandeling Middelburg


Lunch
Uw groepsuitje begint in een gezellig restaurant in het hart van de stad. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een heerlijke lunch, die bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie.

Grachtentocht
Daarna stapt u in een rondvaartboot voor een van de meest populaire grachtentochten van Nederland. U ervaart Middelburg vanuit een heel ander perspectief als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart en geniet van het zicht op prachtige pakhuizen uit de VOC tijd. Vanwege de lage bruggen kunnen er alleen open boten varen in Middelburg.

Stadswandeling
Eenmaal aan land aangekomen staat een stadsgids u al op te wachten om u mee te nemen voor een mooie wandeling. De keuze is gedurende het personeelsuitje aan u:

Historische stadswandeling:
Dé bezienswaardigheid van Middelburg is natuurlijk het stadhuis uit de 15e Eeuw, maar Middelburg biedt nog veel meer; het Damplein en de Lange Jan toren zijn ook zeer de moeite waard. De gids leidt u door karakteristieke straatjes en vertelt u de leukste anekdotes.

of

Abdijwandeling:
Middelburg heeft een schitterend Abdijcomplex uit de 12e Eeuw. Uw gids laat u maar liefst drie kerken zien die bij het complex horen, hij leidt u rond door de crypte en hij vertelt u alles over de prachtige Statenzaal. Ook bezoekt u samen de wandtapijtenzaal van de in het complex gevestigde Zeeuws Museum. Via de Eeuwenoude kloostergangen komt u uiteindelijk uit in de kruidentuin.

Diner
U sluit dit bijzondere bedrijfsuitje met een verzorgd driegangen diner in een gezellig restaurant in hartje Middelburg. Bij dit diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we het gehele teamuitje rekening met eventuele dieetwensen.

 

Reviews:

UWV: "Het was een zeer geslaagd bedrijfsuitje. De gids wist veel te vertellen (het duurde wel wat lang) en het eten was erg lekker. Al met al een prima dag. Misschien een puntje voor een volgende groep om tussen de stadswandeling en rondvaart een drankje te doen."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 200 € 52 € 55,12
Inclusief
- Verzorgde lunch
- Grachtentocht per open boot
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes