Grachtentocht en stadswandeling in Utrecht


Lunch
Uw dag begint in een gezellig restaurant in de mooie binnenstad van Utrecht. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een heerlijke lunch, bestaande uit soep, luxe belegd broodje en een consumptie.

Grachtentocht (gehele jaar mogelijk)
Daarna gaat het groepsuitje verder, u gaat aan boord voor een mooie tocht over de singels en grachten van Utrecht. Uw gids vertelt u alles over de bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld stadskasteel Oudaen, het oude stadhuis, en de voormalige bierbrouwerij. Verder voert deze route u langs een stukje oude muur van de stad en de Weerdsluis, die toegang geeft tot de Vecht.

Stadswandeling naar keuze
Als u aanmeert staat een stadsgids u al op te wachten, om u mee te nemen langs de vele bezienswaardigheden en onontdekte stukjes stad.

Historische stadswandeling
De gids laat u uiteraard dé Dom zien, maar wist u dat er eigenlijk drie Dom's zijn in Utrecht? Verder vertelt hij u alles over de Middeleeuwse werfkelders en de vele prachtige kerken. Een mooie afwisselende wandeling, verlevendigd met leuke anekdotes.

óf

Hofjes, Cameren en Steegjeswandeling
Dit is een verrassende wandeling door het zuidelijke deel van het oude Utrecht. De gids neemt u mee langs o.a. Bruntenhof uit de 17e eeuw, en een aantal voor Utrecht zo karakteristieke 17e eeuwse cameren. Verder voert de wandeling onder meer door de Zeven Steegjes; een levendig volksbuurtje met kleine huizen en smalle straatjes.

Diner
Ter afsluiting van dit bijzondere teamuitje geniet u samen van een verzorgd driegangen diner in hartje Utrecht. Bij dit diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

 

Reviews
PV Haantje de Voorste: "Het was een ontzettend leuke dag, alles is zeer goed verlopen, alleen jammer dat er bij de stadswandeling weinig gewandeld werd, en we teveel historie te horen kregen, hierdoor verzwakt je aandacht op een gegeven moment. (we hadden wel een enorme leuke gezellige grappige gids) Contact met stadsarrangement was prima, goed geregeld allemaal.

Bedrijf uit Bilthoven, anoniem: "Prima, goed geregeld, interessante onderdelen voor de deelnemers. Ook het eten was erg lekker en keurige bediening. Iedereen was achteraf enthousiast. Contact met Stadsarrangement prima, het liep van onze kant wat traag met de betaling (ging over veel schijven, grote organisatie) en hier werd gelukkig geen probleem van gemaakt."

Overheidsinstelling, anoniem:"Het was een zeer geslaagde avond, mede door het mooie weer, dat is voor dit soort tochten toch wel van belang.  Het arrangement was exact volgens onze aanvraag. Enige opmerking was dat het tussen de grachtentocht en de stadswandeling handig was geweest een drankje op een terras te drinken. Nu ben je na 3 uur pas toe aan je eerste biertje, gevaar is wel dat je misschien niet iedereen meer van het terras af krijgt. Grachtentocht en stadswandeling waren interessant. Het restaurant was erg goed, veel keuzemogelijkheden, en vriendelijk personeel.  Contact met Stadsarrangement was snel en adequaat."

2College: "Het bedrijfsuitje zat inhoudelijk goed in elkaar. Het eten was heerlijk. Zo ook de bediening! Tussen de lunch en de rondvaart zat wel wat tijd maar dat hebben we opgelost door een drankje te nuttigen. Het contact met Stadsarrangement was goed."

Interpolis Schadeservice: "Het personeelsuitje was goed geregeld. Tijd van de rondvaart en rondleiding waren precies goed. Informatie die we kregen was leuk en interessant. Het restaurant was gezellig en de sfeer was goed."

Vereniging OPS: "In één woord uitstekend!"

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 200 € 52 € 55,12
Inclusief
- Verzorgde lunch
- Grachtentocht per rondvaartboot (overdekt indien nodig)
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Keuze: Historisch of Hofjes en steegjeswandeling.
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes