Grachtentocht en stadswandeling in Roermond


Lunch
Uw bedrijfsuitje begint in het centrum van de stad, met een lunch. In een gezellig restaurant aan de voet van de Munsterkerk kunt u kiezen uit een stevige maaltijdsalade of een kop soep met meerdere broodjes. Uiteraard krijgt u hier een consumptie bij geserveerd.

Stadswandeling
Hierna haalt een stadsgids u op om u mee te nemen langs de onontdekte stukjes stad en de vele bezienswaardigheden die Roermond rijk is. Naast het bijzondere stadhuis zijn de Munsterkerk en de St. Christoffelkathedraal de meest in het oog springende bezienswaardigheden van deze mooie stad. Maar tijdens de wandeling mogen de karakteristieke straatjes en de Roerkade natuurlijk niet ontbreken.

Rondvaart
Nadat u afscheid heeft genomen van uw gids, stapt u aan boord van een rondvaartboot. Via de Roer in het centrum van de stad vaart u richting de Maasplassen in achtereenvolgens een natuurgebied en een recreatiegebied. In de zomer is Roermond een trekpleister voor watersporters. Nadat u het park Marina Oolderhuuske met de drijvende woningen heeft bewonderd zet het schip weer koers naar het centrum van de stad.

Diner
Ter afsluiting van dit afwisselende teamuitje gaat u samen aan tafel in een mooi restaurant in hartje Roermond. U krijgt een heerlijk driegangen diner geserveerd met per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen.


Reviews van het bedrijfsuitje
Anoniem: "Het arrangement van dit groepsuitje was afwisselend. Vooral de stadsgids verdient een complimentje. Bij de rondvaart moesten we binnen zitten vanwege het wisselvallige weer. Onze keuze om zowel de lunch als het diner bij dezelfde locatie plaats te laten vinden hadden we wellicht anders kunnen beslissen. De organisatie van het arrangement verliep naar tevredenheid."

De heer P. Theunissen: "In verband met jaargetijde gekozen voor alleen wandeling en diner. Voor ons was dit een ideale combinatie. De enthousiaste gids wist goed onze aandacht te houden, belastte ons niet met teveel details en liet ons ongekende kanten van Roermond zien. Het diner was prima in een leuk en verzorgd restaurant. We kregen tijdens het teamuitje veel informatie vooraf en de door ons gevraagde aandachtspunten voor de stadswandeling werden gehonoreerd."

Anoniem: "Leuke, leerzame stadswandeling met enthousiaste gids. Prima diner in keurig restaurant, al met al een erg goed personeelsuitje."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 200 € 52 € 55,12
Inclusief
- Verzorgde lunch
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Rondvaart van ruim een uur
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes