Grachtentocht en stadswandeling in Leeuwarden


Ontdek Leeuwarden vanaf het water en het land.

Koffie en gebak
Uw personeelsuitje begint in de mooie binnenstad van Leeuwarden met koffie en gebak. Hierna haalt uw persoonelijke stadsgids u op.

Stadswandeling
Uw enthousiaste gids neemt u mee langs de bezienswaardigheden en onontdekte stukjes stad. Met meer dan 550 monumenten is Leeuwarden een stad waar heel wat over te vertellen is. De Kanselarij en de Waag zijn schitterende gebouwen uit de Gouden Eeuw toen de stad erg in trek was bij de adel. Zo hebben de Nassau's hier eeuwenlang gewoond (hun Stadhouderlijk hof is nu een hotel) en was de stad welvarend genoeg om een verdedigingsgracht nodig te hebben.

Vaartocht
U gaat aan boord om een prachtige vaartocht te maken. Vanaf het water krijgt u een heel andere kijk op de stad! U vaart door de singels en de grachten, waarbij u een prachtig zicht hebt op onder andere de Bierkade, de Waag, de bekende Oldehove en een verrassend mooie jachthaven. Uw meevarende gids vertelt u er alles over.

Drankje en hapje
Bij terugkomst aan de kade staat er al een heerlijk broodje met een echt ouderwetse schippersgehaktbal en een drankje voor u klaar.

Diner
Uw teamuitje eindigt in stijl als u samen aan tafel gaat om te genieten van een heerlijk diner in hartje stad. Bij dit driegangen diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Reviews van het bedrijfsuitje
De heer Beijert: Goed programma met voldoende afwisseling tussen eten (lunch, diner) en doen (praamtocht en wandeling) Het was een koude dag maar droog en wij hebben ons prima vermaakt. Ondanks dat ik al 25 jaar in Leeuwarden woon liet de gids ons plekjes zien waar ik nog nooit was geweest. Prima contact met Stadsarrangement, ik heb een aantal malen gebeld met aanvullende vragen en alles werd keurig een uitermate vriendelijk opgelost. Echt niets dan lof wat dat aangaat.

De heer Gaastra: "Het arrangement inhoudelijk was heel informatief. De kundigheid van de begeleiders sprak de groep erg aan. Enkelen van de groep hadden een saai beeld van een stad, maar door er gericht op gewezen te worden op de historie was het erg boeiend.
Het contact met Stadsarrangement was optimaal, snel en klantvriendelijk. Alle lof nog."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 200 € 52 € 55,12
Inclusief
- Koffie en gebak
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Grachtentocht
- Koffie of fris en broodje gehaktbal na afloop
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes