Grachtentocht en stadswandeling in Haarlem

Een bijzonder bedrijfsuitje Haarlem beleeft u met dit complete arrangement.

Lunch
Uw bedrijfsuitje begint met een lunch in de mooie binnenstad van Haarlem. In een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met soep, een luxe belegd broodje en een consumptie (koffie/thee/melk/fris).

Rondvaart
Daarna gaat u aan boord voor een mooie rondvaart door de grachten van Haarlem. Net als Amsterdam heeft Haarlem een grachtengordel. U vaart langs onder andere het Waaggebouw, het pand van de bekende Haarlemmer olie, het Bisschoppelijk Paleis, de 'Snifmolen' en de Kathedrale Basiliek Sint Bavo. Maar er is ook aandacht voor moderne architectuur zoals de 'Toneeltoren', het Poppodium en de 'Verfroller'. (In de wintermaanden mogelijk van woe-zo)

Stadswandeling
Eenmaal aan land aangekomen wacht een enthousiaste stadsgids u al op om u mee te nemen voor een mooie wandeling. Haarlem is een prachtige stad met een rijke historie, getuige de vele monumenten. De bekendste hiervan is ongetwijfeld de St. Bavokerk, maar ook het Stadhuis en de Vleeshal zijn de moeite waard. De gids neemt u mee door smalle historische straatjes, leidt u langs mooie hofjes en vertelt u de leukste anekdotes.

Diner
U sluit de dag af in stijl af in een mooi restaurant in hartje Haarlem. Hier krijgt u een verzorgd driegangen diner geserveerd. Per gang heeft u de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we het gehele teamuitje rekening met eventuele dieetwensen.

Reviews personeelsuitje:
Bedrijf uit Beverwijk, anoniem: "We kijken zeer tevreden terug naar ons dagje Haarlem! Restaurant voor de lunch vonden wij alle 14 top! ook de wijziging in lunch; salade met glaasje wijn. Ze hadden erg hun best gedaan met mega salades, extra patat en stokbrood zonder dat wij er om vroegen én ontzettend vriendelijke bediening!! De rondvaart was ook leuk en de kapitein in voor een geintje. De gids vonden wij minder. Ervaring misten wij. Van de 2 hofjes die wij van binnen bekeken was er eentje die wij reeds hadden bezocht. Laten we zo zeggen, na anderhalf uur hadden we het gezien, niet meer gemotiveerd. (Vorig jaar in Alkmaar hadden wij ook een rondleiding gehad met een geweldige gids, die van iets eenvoudigs een superverhaal wist te vertellen. Dit miste ik met name in haar.) Het diner was prima prijs/kwaliteit en gezellig. Ook de ligging in een straatje achteraf zo leuk. Eerst aan de bar een borreltje genoten en daarna naar boven voor het diner. Leuke bediening!! en eten ook prima! Persoonlijk vond ik het arrangement wel veel omvattend. Eigenlijk 4 tripjes in enen. Met een lunch en rondvaart en afsluitend borreltje/hapje ergens was het ook gaaf geweest."

Groevenbeek: "Alles is heel goed verlopen en was uitstekend geregeld. Het arrangement was prima. De gids was iets te lang van stof voor de doelgroep, maar verder goed. Het contact verliep heel prettig. Alles werd vlot en naar wens geregeld. Bedankt voor de goede organisatie."

Anoniem:"Dit groepsuitje was een leuke combinatie van verschillende locaties. We hebben de stad Haarlem leren kennen via de stadsgids en verkend vanuit de grachten. Mede door het goede weer een zeer gezellige geslaagde dag."

UWV: "Het was een zeer geslaagd bedrijfsuitje. De gids wist veel te vertellen (het duurde wel wat lang) en het eten was erg lekker. Al met al een prima dag. Misschien een puntje voor een volgende groep om tussen de stadswandeling en rondvaart een drankje te doen."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 200 € 52 € 55,12
Inclusief
- Lunch
- Rondvaart door de grachten (overdekt indien nodig)
- Stadswandeling onder leiding van een stadsgids
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes