Grachtentocht en stadswandeling in Den Haag


Lunch
Uw bedrijfsuitje begint in hartje Den Haag met een heerlijke lunch. In een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met soep, een luxe belegd broodje en een consumptie.

Stadswandeling
Hierna wordt u opgehaald door een stadsgids, die u meeneemt voor een prachtige wandeling. Typisch voor Den Haag is het geven van bijnamen aan moderne gebouwen, zo vindt u hier het 'IJspaleis', de 'Sjoelbak' en het Strijkijzer'. Natuurlijk is er aandacht voor het Binnenhof met Ridderzaal en Hofvijver, maar ook laat uw gids u andere prachtige monumenten zien en vertelt hij u de leukste anekdotes.

Grachtentocht
De wandeling eindigt bij het opstappunt van de boot. Vanwege de vele lage bruggen is dit een open boot. Aan boord vertelt een gids u alles over heden en verleden van onze bestuurlijke hoofdstad. Vanaf het water krijgt u gedurende het teamuitje een heel andere kijk op Den Haag!

Diner
Ter afsluiting van dit bijzondere groepsuitje in Den Haag gaat u gezellig samen aan tafel. In een mooi restaurant in de gezellige binnenstad geniet u van een driegangen diner. Bij dit diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard wordt er het gehele bedrijfsuitje rekening gehouden met eventuele dieetwensen.


Reviews van het bedrijfsuitje:
Mevrouw W. de Soet: "We hebben met ons teamuitje, ondanks het minder mooie weer, een heerlijk dagje Den Haag gehad! Het contact met uw medewerker was erg prettig en die heeft ons ook van de nodige informatie voorzien en alles prima geregeld! Leuke stadswandeling, grachtentocht en het diner was erg lekker."

F.V. de Niet: "Het was in een woord een prachtige en leerzame en smakelijke dag. Alles van ons groepsuitje was goed geregeld."

C. van Berkel: "Schitterende dag, met interessante stadswandeling met prima gids door het historisch gedeelte van de stad Den Haag. Grachtentocht met geruisloze boot, gids was toppie. Eten tijdens het uitje was lekker. Wij ( fam. ) komen vast nog een keer terug."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 500 € 52 € 55,12
Inclusief
- Lunch
- Stadswandeling onder leiding van een enthousiaste gids
- Grachtentocht met gids
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes