Grachtentocht en stadswandeling in Den Bosch

Lunch
Uw personeelsuitje begint met soep in brood (u leest het goed!) In een gezellig restaurant in hartje Den Bosch wordt u gastvrij ontvangen met deze soep, een pistolet en een consumptie (koffie/thee/melk/fris).

Grachtentocht
Onder de binnenstad van Den Bosch loopt de Binnendieze, een stadsrivier waarover huizen zijn gebouwd. Tegenwoordig is een groot deel begaanbaar met speciale bootjes. Geniet van één van de meest bijzondere rondvaarten van Nederland en bekijk Den Bosch vanaf het water! Uw gids vertelt u er alles over.

Stadswandeling
Als u aanmeert staat uw stadsgids u al op te wachten om u mee te nemen langs de historische hoogtepunten en onontdekte stukjes stad. Zo komt u door karakteristieke steegjes, langs prachtige historische panden en laat de gids u onder andere de bekendste bezienswaardigheid zien: de St. Jan.

Diner
Ter afsluiting van dit bijzondere groepsuitje in Den Bosch gaat u gezellig samen aan tafel. In een mooi restaurant in de gezellige binnenstad geniet u van een driegangen diner. Bij dit diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard wordt er het gehele teamuitje rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

Reviews bedrijfsuitje:
Familie uit Den Bosch, anoniem: "Ondanks de korte termijn waarop we gebruik wilden maken van het arrangement konden er nog speciale wensen worden toegevoegd. Zelfs een wijziging van het aantal personen was geen probleem. We hebben geen gebruik gemaakt van een hulplijntje tijdens de dag, maar het is goed te weten dat er bij eventuele problemen een telefoontje gepleegd kan worden. Inhoudelijk waren we erg te spreken over het arrangement. Het was een gevarieerd programma, met leuke informatie over de stad. Al met al hebben we met onze groep een fijne  dag gehad. Ik heb de brochure 2014 ontvangen. Vooraf wilde ik al een dergelijk programma zelf samenstellen, maar als het voor je wordt gedaan is wel zo prettig."

Mevrouw Stuit: "De hele groep heeft een zeer aangename dag gehad en genoten van letterlijk alles. We hebben ook het aangename gevoel gehad,overal welkom te zijn. Voor de lunch waren wij een half uur te vroeg,maar dat bleek helemaal geen probleem! Lunch en diner waren goed verzorgd! De rondvaart erg leuk met vlotte informatie, en de stadswandeling zeer aangenaam uitgevoerd op een persoonlijke en aansprekende manier! De voorafgaande zaken, zoals het via internet afspreken voor 13 personen, en het plots moeten wijzigen naar 12 personen is prettig behandeld. Klantvriendelijkheid krijgt een 10. Kortom, we zijn vol lof!"

Mevrouw Stork: "Wij hebben met elkaar een topdag gehad in Den Bosch. Heerlijk koffie op het terras, hoewel ze binnen alles klaar hadden voor ons. Een pluim waard. Ook de lunch was voortreffelijk. De rondvaart vond iedereen heel bijzonder. Ook op het diner was niets aan te merken, ruime keuze en natuurlijk veel te veel. Het regelen van deze dag verdient alle lof, alles liep gesmeerd tijdens ons uitje. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service!"

Vereniging OPS: "De organisatie was goed, contact met de medewerker snel. Het personeelsuitje was compleet en de dieetwensen waren perfect uitgevoerd."

De heer J.C. Groeneveld: "Absolute aanrader dit personeelsuitje. Alles prima geregeld, benodigde info werd correct en op tijd verstrekt."

Drie Gasthuizen Groep: "Inhoudelijk was het arrangement prima, we hebben genoten van alles. De medewerkers van de stadswandeling en rondvaart waren heel vriendelijk. Organisatie was ook prima. Een opmerking: een uur was aan de krappe kant voor de lunch."


De heer Gouman: "We vonden het inhoudelijk goed, voldeed aan de verwachtingen. Wij hadden de stadswandeling geschrapt, maar dat is zeker goed gemaakt door de grachtentour. Overal wisten ze al dat we kwamen. Zelfs het op het laatste moment wijzigen van de tijden was goed doorgekomen. Geweldig bedrijfsuitje gehad in Den Bosch."

Tetje Johns namens PV van Assa Abloy Entrance Systems: "Iedereen was zeer enthousiast en ik heb alleen maar positieve berichten gekregen. Bedankt voor al je hulp en voor het regelen van deze gezellige dag voor ons. Mochten wij volgend jaar weer zoiets gaan regelen dan neem ik zeker weer contact met jullie op."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 500 € 52 € 55,12
Inclusief
- Lunch bestaande uit brood met soep erin, pistolet met 1
consumptie
- Grachtentocht per rondvaartbootje onder leiding van een gids
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Driegangen diner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes