Grachtentocht en stadswandeling Groningen

Lunch
Uw teamuitje begint in een gezellig restaurant in hartje Groningen. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een lunch die bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie (koffie/thee/melk/fris).

Stadswandeling
Hierna haalt de gids u op om u mee te nemen voor een mooie wandeling. Deze voormalige Hanzestad heeft prachtige pakhuizen aan de grachten, een schitterende Stadsschouwburg en natuurlijk mag de kenmerkende Martinitoren niet ontbreken. Ook laat de gids u de mooiste hofjes zien en vertelt hij u de leukste anekdotes.

Grachtentocht
Vervolgens ziet u Groningen vanuit een wel heel bijzonder perspectief, namelijk vanaf het water. U vaart een rondje om de binnenstad heen, waarbij uw gids u alles vertelt over de bezienswaardigheden. Zo heeft u bijvoorbeeld een mooi zicht op het prachtige oude Centraal Station, de vele Patriciërshuizen, de Oosterhaven en de moderne architectuur van het Groninger Museum.

Diner
U sluit het personeelsuitje in stijl af met een heerlijk driegangen diner in de mooie binnenstad van Groningen. Per gang heeft u de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.


Reviews van dit teamuitje:
Bedrijf uit Someren, anoniem: "Inhoudelijk was het arrangement goed.De stadswandeling was heel leuk, de gids met name was heel erg boeiend hoe hij vertelde.de lunch was heel
goed! de grachtentocht vonden wij minder doordat er in 3 talen werd verteld."

Bedrijf uit Assen, anoniem: "Het arrangement dat wij bij u geboekt hadden is door alle mensen als zeer goed bevonden. De lunch was prima, we konden lekker in het zonnetje zitten aan het water. Daarna hadden we de grachtentocht wat heel leuk was, en een goede gids. Toen we weer aankwamen bij het restaurant stond onze gids voor de stadswandeling al op ons te wachten. Deze gids was ook zeer goed en heel aardig. Tot slot hebben wij heerlijk gedineerd. Al met al was het een zeer geslaagde dag.

PV Kollumerland: De PV wilde graag naar een stad in de buurt. En dat werd Groningen. We hebben op Internet gezocht naar een programma en kwamen uit op de "Grachtentocht en stadswandeling Groningen" van Stadsarrangement.nl. Omdat we graag een hele dag weg wilden hadden we het idee om in de ochtend een deelprogramma op te zetten. Zelf hadden we het idee om een in ieder geval een bezoek aan het Groninger Museum aan te bieden.

In het telefonische contact met Stadarrangement.nl hebben wij hen gevraagd of zij nog een leuke cultureel deelprogramma hadden naast het Groninger Museum. In dat gesprek kwam naar voren dat zij de grachtentocht-programma wel wilden uitbreiden naar een heel dagprogramma.

Uit eindelijk is daar een heel leuk programma gekomen dat ook door de leden van de PV als een mooi en gevarieerd programma is ervaren. Op de beschikbare tijd voor koffie, lunch en diner zat geen enkele tijdsdruk om weer naar de volgende activiteit te gaan. Kortom lekker relaxed van Groningen kunnen genieten. 

Bij deze wil de PV Kollumerland c.a. Stadarrangement.nl danken voor hun goede en vlotte service bij het organiseren van ons PV-Uitje.


PV Bosker: "De reacties op dit groepsuitje waren positief. Op de boot waren al plekken voor ons gereserveerd, waardoor we allemaal bij elkaar zaten. Het gebak was heerlijk en we hadden voldoende tijd om even bij te praten voordat de gids ons kwam halen. Ze had de wandeling aangepast aan de drukte in de stad, onze complimenten. Het diner was heerlijk, de bediening was vriendelijk en goed. Het contact met Stadsarrangement was goed en vriendelijk, duidelijke informatie, bedankt!"


Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 200 € 52 € 55,12
Inclusief
- Lunch
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Rondvaart door de grachten van Groningen (indien nodig overdekt)
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes