Grachtentocht en stadswandeling Gouda


Ontvangst
Uw personeelsuitje begint in de mooie binnenstad van Gouda met een heerlijke lunch. Deze bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie.

Grachtentocht
Hierna is het tijd om ter vervolg van het groepsuitje aan boord te gaan! U maakt een mooie tocht door de grachten van Gouda, te beginnen in de prachtige Museumhaven.

Stadswandeling
Als u weer aankomt in de haven staat uw stadsgids u al op te wachten. U kunt kiezen uit twee wandelingen:

Historische stadswandeling:
Een zeer complete wandeling waarbij u een goed beeld krijgt van Gouda. Niet alleen is er aandacht voor de mooiste monumenten, ook komt u langs de haven en ziet u welke belangrijke rol het water heeft gespeeld in Gouda. Uw gids leidt u langs hofjes en steegjes en vertelt u de leukste anekdotes. Natuurlijk ontbreken ook het karakteristieke stadhuis van Gouda en de St. Janskerk niet tijdens deze veelzijdige wandeling.

of:

Historische waterwandeling:
De Hollandse IJssel stroomt aan de zuidkant langs Gouda en is een getijdenrivier, met tweemaal per dag eb en vloed. In Gouda vertelt uw gids u alles over de belangrijke rol die het water gespeeld heeft in het ontstaan en in de geschiedenis van deze stad. Zo is er aandacht voor bruggen en sluizen, bijvoorbeeld de Donkere Sluis uit 1308 en de Mallegatsluis die haar oorsprong in de 16e eeuw heeft. Ook laat de gids u het Havenkwartier zien met de prachtige Museumhaven, die overigens nog steeds in gebruik is.

Diner
U sluit het teamuitje in stijl af met een heerlijk driegangen diner in hartje Gouda. Per gang heeft u de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Reviews van het bedrijfsuitje

Vereniging OPS: "De organisatie tijdens dit bedrijfsuitje was goed, contact met de medewerker snel. Het arrangement was compleet en de dieetwensen waren perfect uitgevoerd."

De heer J.C. Groeneveld: "Absolute aanrader. Alles bij ons personeelsuitje was prima geregeld, benodigde info werd correct en op tijd verstrekt."

Anoniem: "We hebben een hele leuke avond gehad. Prima en goed verzorgde ontvangst bij restaurant Scheeps. De vaartocht moest iets worden ingekort, omdat de schipper een andere eindtijd had genoteerd, maar was gelukkig snel opgelost. Het concept van de avond was leuk en het gezelschap had er zin in! Ieder onderdeel was voor mijn collega's steeds een verrassing, dat leek me het leukst."

Mevrouw de Vries: "Het was een hele leuke activiteit - onze hele groep heeft het heel leuk gevonden. We hebben lekker gegeten (er werd ook goed rekening gehouden met de dieetwensen ivm een voedselallergie); steeds voldoende ruimte voor onze groep (ook een beetje apart van de rest van het restaurant) - afwisselend doordat je van restaurant naar restaurant gaat. De stadsgids was mooi op tijd en heeft ons een leuke rondleiding gegeven en ons een inkijkje in het stadsleven van Gouda vanaf 1200 gegeven. Ze kon ook alle extra vragen goed beantwoorden."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 200 € 52 € 55,12
Inclusief
- Lunch: soep, luxe belegd broodje en 1 koffie/thee/melk
- Rondvaart door de grachten van Gouda
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes