Grachtentocht en stadswandeling Dordrecht


Ontvangst
Uw bedrijfsuitje begint in de mooie binnenstad van Dordrecht met een heerlijke lunch. Deze bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie.

Stadswandeling
Uw persoonlijke gids haalt u op om u mee te nemen voor een prachtige wandeling door historisch Dordrecht. Deze oudste stad van Holland heeft meer dan 1.000 monumenten, en heeft één van de meest geschilderde havenfronten van Europa. Uw gids haalt de highlights er voor u uit, vertelt u tal van leuke anekdotes en leidt u langs de mooiste hofjes.

Grachtentocht
De stadswandeling eindigt bij het vertrekpunt van de rondvaartboot, waarmee u gedurende het teamuitje een tochtje maakt door de grachten van Dordrecht. U start aan de Wijnhaven waarna u ónder het Stadhuis doorvaart richting Grote Kerk. Ook doet u tijdens deze mooie tocht zowel de Nieuwe Haven als de Kuipershaven aan.

Diner
U sluit het personeelsuitje in stijl af met een heerlijk driegangen diner in hartje Dordrecht. Per gang heeft u de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we het gehele groepsuitje rekening met eventuele dieetwensen.

Reviews:
Mw Van den Bogerd: "Ons uitje naar Dordrecht van vorige week donderdag is prima verlopen. Alles liep mooi volgens de planning en tijdsindeling. We hebben een informatieve stadswandeling gemaakt met twee uitstekende gidsen, die ons veel vertelden over de stad Dordrecht. Ook de boottocht was zeer de moeite waard. In de restaurants waar de lunch en het diner werden geserveerd, was het goed toeven: we hebben er heerlijk gegeten. Kortom, een geslaagde dag waar we met plezier op terug kijken."

Advocatenkantoor Veldhuijzen & Nuiten: "Inhoudelijke beoordeling: In principe zijn de activiteiten uitstekend. Omdat het op het moment dat wij zouden gaan varen, hoosde van de regen, hebben wij dat agendapunt laten vallen. Daar kunt u echter niets aan doen. Wel was de timing om om 13.00 uur te lunchen en pas om 15.00 uur de rondleiding te krijgen, te ruim. Het contact met uw organisatie was prima. Klantvriendelijk en adequaat."

Anoniem: "Het arrangement was zeer goed. Het eten op beide lokaties was perfect. De rondleiding met gids was ook zeer goed. De rondvaart was leuk. Zeker nadat we eerst aan het begin van het groepsuitje geupdate waren door de gids. De organisatie was zeer goed verzorgd. Alles netjes afgewerkt. Mijn complimenten."

Werkorganisatie De Waard: "Alle afspraken waren goed geregeld. Het arrangement was inhoudelijk goed, eerst bewegen, daarna zitten in de boot, daarna honger gestild en dorst gelest.Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 200 € 52 € 55,12
Inclusief
- Lunch: soep, luxe belegd broodje en 1 koffie/thee/melk
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Rondvaart door de grachten van Dordrecht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes