Grachtentocht en stadswandeling Delft


Lunch
Uw personeelsuitje begint in een gezellig restaurant in hartje Delft. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een heerlijke lunch die bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie (koffie/thee/melk/fris).

Grachtentocht
Net als Amsterdam heeft ook Delft een grachtengordel. U ervaart Delft vanuit een heel ander perspectief als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart.  De tocht voert u langs historische bezienswaardigheden als VOC-locaties en patriciërshuizen. De boot is open bij mooi weer, en er is een gids aan boord.

Stadswandeling
Eenmaal aan land aangekomen staat een stadsgids u al op te wachten om u mee te nemen langs de onontdekte stukjes stad en de mooiste plekjes van Delft.

Diner
Ter afsluiting van dit bijzondere bedrijfsuitje in Delft gaat u gezellig samen aan tafel. In een mooi restaurant in de gezellige binnenstad geniet u van een driegangen diner. Bij dit diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard wordt er tijdens het teamuitje rekening gehouden met eventuele dieetwensen.


Groepsuitje review:
NVWA: "Het arrangement was inhoudelijk goed!!! Alleen was het nummer van het cafe waar we koffie en gebak gingen doen verkeert doorgegeven."

Congregatie Zusters Augustinessen: "Beide gidsen, zowel op de boot als de stadsgids vertelden veel en hielden goed de aandacht vast. Erg leuk was dat de stadsgids zich had verdiept in de achtergrond van onze Congregatie en ons speciaal meenam naar het voormalig ziekenhuis in Delft wat erg interessant was. De banken in de rondvaartboot zaten slecht, sommigen kregen last van hun rug. Het eten was erg goed. De organisatie was prima, wanneer we vragen hadden tijdens het personeelsuitje werden we prima geholpen."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 500 € 52 € 55,12
Inclusief
- Lunch bestaande uit soep, een luxe belegd broodje en een
consumptie
- Grachtentocht per rondvaartboot (overdekt indien nodig)
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Driegangen diner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes