Grachtentocht en stadswandeling Amersfoort


Lunch
Uw personeelsuitje begint in een mooi restaurant in hartje Amersfoort. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een uitgebreide lunch die bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie.

Stadswandeling
Uw gids haalt u op bij het restaurant om u mee te nemen voor een wandeling door de mooie binnenstad. Amersfoort heeft zo'n 400 monumenten; de gids haalt de highlights er voor u uit. Vast onderdeel tijdens de wandeling is de Koppelpoort, de prachtige stadspoort uit de 14e Eeuw. Uw enthousiaste gids weet goed in te spelen op de sfeer in uw groep en vertelt u de leukste anekdotes.

Grachtentocht
U gaat aan boord voor een mooie tocht over grachten met namen als Kortegracht en Zuidsingel. Uw gids vertelt u over bezienswaardigheden als de Onze Lieve Vrouwentoren (oftewel de Lange Jan), Waterpoort Monnikendam en het 'Huis met de Paarse Ruitjes'. Vanaf het water krijgt u een heel andere kijk op de stad!

Diner
Ter afsluiting van dit afwisselende groepsuitje in Amersfoort geniet u samen van een verzorgd diner in de mooie binnenstad van Amersfoort. Bij dit driegangen diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.


Reviews:
Tara: "De lunch was prima verzorgd. Vriendelijke bediening. Stadswandeling was heel leuk. De gids was fantastisch, goed op de hoogte, goed tempo. Rondvaart was minder. De mevrouw was onvriendelijk en we konden niet allemaal bij elkaar zitten. Hierdoor kwam 1 iemand bij een andere groep te zitten. Op de boot was de gids niet te verstaan door gebrekkige microfoon en de microfoon kwam niet boven het geluid van de motor uit, achterin de boot. Diner was ook fantastisch,  vriendelijke en kundige bediening. Chef had haar best gedaan met alle dieetwensen rekening te houden. Heerlijk gegeten en gedronken. Het contact met Stadsarrangement, snelheid handelen, klantvriendelijkheid etc. was prima, snel en fijn contact. Goede afhandeling en informatievoorziening. "

St. Innoforte: "We hebben de dag als groep heel gezellig ervaren.
We hadden prachtig mooi weer en dat doet natuurlijk ook een hoop. De boottocht was  erg  leuk en dat kwam mede door  het enthousiasme van de schipper en de gids. De lunch en het diner waren goed.

Gemeente, anoniem: "Ik heb teruggekregen dat het erg leuk was. Contact met Stadsarrangement was prima, klantvriendelijk."

Stal Jasper: "Prima arrangement. Lunch was heerlijk, rondvaart was leuk, gids zeer aardig en het eten was heel gezellig, maar niet erg goed. Amersfoort is een erg leuke stad, we hebben er een heel weekend van gemaakt. Ik heb vorig jaar ook een arrangement geboekt en was ook zeer tevreden."

De Goudse Waarden: "De organisatie van dit bedrijfsuitje was prima. De rondvaart was in orde. De route was mooi, de spreker wat vlak. Er waren drie gidsen voor onze groep, de vrouwelijke gids was de perfecte gids. Er waren diverse mailwisselingen en telefoongesprekken om de organisatie tot stand te brengen, dit verliep plezierig. Er was niets aan te merken op Stadsarrangement."

CVO Groep: "De deskundige en bevlogen gids heeft ons in een goede mix van snelheid en rust een aantal interessante stukken van Amersfoort laten zien met dit bedrijfsuitje. Het aansluitende buffet was uitstekend verzorgd in een plezierige ambiance. De organisatie was prima, ik heb er verder geen omkijken naar gehad."

De heer Groeneveld: "Langs deze weg wil ik u - mede namens de familieleden - alsnog bedanken voor ons fantastische familieuitje, niet in de laatste plaats door het door Stadsarrangement opgezette programma. lunch en diner waren prima geregeld en dank zij de gidsen hebben we Amersfoort beter leren kennen.


Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 500 € 52 € 55,12
Inclusief
- Verzorgde lunch
- Stadswandeling met gids
- Grachtentocht onder leiding van een gids
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes