Grachtentocht en stadswandeling Alkmaar


Lunch

Uw teamuitje begint in een gezellig restaurant in hartje Alkmaar. Hier geniet u samen van een verzorgde lunch, die bestaat uit diverse broodjes en twee consumpties (koffie/thee/melk/fris).

Stadswandeling
Hierna haalt een stadsgids u op om u mee te nemen langs de onontdekte stukjes stad en de vele bezienswaardigheden. Natuurlijk maakt de Waag hier onderdeel van uit; hier worden elke zomer de bekende Kaasmarkten gehouden.

Grachtentocht
De stadswandeling eindigt bij het vertrekpunt van de rondvaartboot. Hier gaat u aan boord voor een tochtje door de grachten van Alkmaar. Vanwege de vele lage bruggen is dit een open boot. Aan boord geeft een enthousiaste gids u een andere kijk op deze Kaasstad.

Diner
Ter afsluiting van dit afwisselende groepsuitje in Alkmaar gaat u samen aan tafel in de mooie binnenstad van Alkmaar. In een gezellig restaurant geniet u van een driegangen diner met meerdere keuzes per gang. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

Een prachtig bedrijfsuitje in Alkmaar!

Reviews van dit bedrijfsuitje
Mevrouw Hilhorst: "
Wij hebben het stadsarrangement gedaan en waren erg tevreden. Het eten was goed verzorgd en de stadswandelingen met de gids was ook erg leuk, het was een geslaagde dag en het weer was ook heerlijk. Het contact met het kantoor was prima, klantvriendelijk, en goed geregeld."

Leids Universitair Medisch Centrum: Inhoudelijk een goed arrangement. Ik zou alleen de stadswandeling voor de boottocht doen. Nu had de kapitein al veel verteld. De contacten zijn prima verlopen en de restaurants en het eten waren prima. Zeer klantvriendelijk.

CVO Groep: "De deskundige en bevlogen gids heeft tijdens ons bedrijfsuitje in een goede mix van snelheid en rust een aantal interessante stukken van Alkmaar laten zien. Het aansluitende buffet was uitstekend verzorgd in een plezierige ambiance. De organisatie was prima, ik heb er verder geen omkijken naar gehad, super personeelsuitje!"

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 59 € 62,54
31 - 60 € 57 € 60,42
61 - 500 € 52 € 55,12
Inclusief
- Lunch incl. 2 consumpties
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes